Despre companie

Spalatoria Tase

Spalatoria Tase este o spalatorie specializata de covoare ce intrebuinteaza mecanisme profesionale de ultima generatie in domeniul spalarii si curatarii covoarelor.

Punctul forte este o linie automatizata de desprafuire, spalare, precentrifugare si centrifugare. Utilizam solutii speciale din domeniul curatarii profesionale a covoarelor, detergentii, balsamurile si solutiile utilizate fiind de cea mai buna valoare.

Bine ai venit la noi!

Ce ne face speciali?

Cu o experienta in spalarea tuturor tipurilor de covor, am reușit să mulțumim mii de clienți! Angajamentul nostru e un covor impecabil, ca unul nefolosit, dobandit printr-o actiune complexa de tratare a fibrei, protejare a culorii si intensitatii tesaturii, la cel mai bun raport pret/calitate!

Echipa de profesionisti

Succesul nostru se datoreaza echipei de profesionisti si care cauta in permanenta solutii adecvate fiecarei situatii.

Pret Corect

Avem preturi corecte raportate la calitatea serviciilor.

Reducere 10%

Oferim reducere clientilor care sunt interesati sa descopere intreg procesul de curatare si aduc personal covorul.

Timp scurt de curatare

Utilajele de ultima generatie ne ajuta fim eficienti cand e vorba de calitatea serviciilor si timpul de executie.

Avem utilaje de ultima generatie

Ca sa te convingi ca serviciile puse la dispozitie sunt intr-adevar profesionale, iti lansam invitatia de a ne vizitita in Suceava, strada Traian Vuia nr. 6. In cazul in care aduci si covoarele, primesti o reducere de 10% reducere si posibilitatea de a observa intreg procesul de spalare si curatare a unui covor.