fbpx

Despre companie

Spalatoria Tase

Spalatoria Tase este o spalatorie specializata de covoare ce intrebuinteaza mecanisme profesionale de ultima generatie in domeniul spalarii si curatarii covoarelor.
Punctul forte este o linie automatizata de desprafuire, spalare, precentrifugare si centrifugare. Utilizam solutii speciale din domeniul curatarii profesionale a covoarelor, detergentii, balsamurile si solutiile utilizate fiind de calitate.

 

Spalatoria Tase a introdus in premiera in procesul de curatare a covoarelor si tehnologia de dezinfectie cu OZON.
Aceasta se realizeaza in camere speciale dupa procesul de uscare.
Tehnologia cu OZON este una din cele mai eficiente metode de dezinfectie. Molecula triatomica de oxigen este un dezinfectant cu eficienta maxima, naturala. Dupa actiunea sa ozonul O3 revine rapid la molecula de oxigen neatacand tesatura covorului. Ozonul se elibereaza in camera speciala unde covoarele dumneavoastra sunt bombardate cu moleculele de OZON si astfel vor fi dezinfectate si igienizate!
Prin tratamentul cu OZON dispar mirosurile si se distrug agentii patogeni. Se distrug inclusiv sporii de mucegai!
Aceasta tehnologie de dezinfectie si sterilizare vine in sprijinul persoanelor cu copii, persoanelor alergice si cu probleme pulmonare si este un factor de preventie pentru noi toti.

Bine ai venit la noi!

Ce ne face speciali?

Cu o experienta in spalarea tuturor tipurilor de covor, am reușit să mulțumim mii de clienți! Angajamentul nostru e un covor impecabil, ca unul nefolosit, dobandit printr-o actiune complexa de tratare a fibrei, protejare a culorii si intensitatii tesaturii.

Echipa de profesionisti

Succesul nostru se datoreaza echipei de profesionisti si care cauta in permanenta solutii adecvate fiecarei situatii.

Nou-Tratamentul cu OZON

Igienizare si sterilizare a covoarelor pe baza de ozon.

Reducere 10%

Oferim reducere clientilor care sunt interesati sa descopere intreg procesul de curatare si aduc personal covorul.

Timp scurt de curatare

Utilajele de ultima generatie ne ajuta fim eficienti cand e vorba de calitatea serviciilor si timpul de executie.

Avem utilaje de ultima generatie

Ca sa te convingi ca serviciile puse la dispozitie sunt intr-adevar profesionale, iti lansam invitatia de a ne vizitita in Suceava, strada Traian Vuia nr. 6. In cazul in care aduci si covoarele, primesti o reducere de 10% reducere si posibilitatea de a observa intreg procesul de spalare si curatare a unui covor.